Tentang Kami:

Servimatango C.A. ieu pausahaan didédikasikeun ka teu nulungan urang jeung usaha pikeun nyieun sarta ngamekarkeun bisnis maranéhna online.

Urang pausahaan dina aktipitas bisnis ngaliwatan internet kalawan markasna di kota Ibarra-Imbabura-Ékuador. Museurkeun kagiatan nya dina nyadiakeun jasa rental didédikasikeun server pikeun VoIP, hosting, domain jeung solusi digital séjénna pikeun pamaké maké eupan nu.

Urang rebut ku pesaing internasional urang ku incorporating jasa fitur inovatif fléksibel jeung kreatif, digabungkeun jeung service dipersonalisasi, tim gawé husus, group unggulan urang collaborators, pangrojong téhnis professional jeung layanan kualitasna keur nasabah urang.

Kami nawarkeun nasabah urang kasempetan pikeun nyieun sarta ngamekarkeun bisnis suksés nu nyumbang kana pertumbuhan ekonomi ngaliwatan penyediaan layanan Internet internasional kualitas téhnologis optimal, respaldada por los mejores especialistas en el mundo.

Aumentar el prestigio y reconocimiento internacional con la prestación de servicios de óptima calidad, a la vanguardia en infraestructura y destacada por la excelencia en servicio y formación del talento humano.

Hace algún tiempo en la provincia de Imbabura; dos grandes visionarios Franklin y Nelly decidieron apostar por una gran idea: “Demostrar que en Ibarra-Ecuador se puede hacer grandes cosas”.

Y así empiezan su camino al éxito: implementando en 2008, el servicio de Renta/Alquiler de Servidores con ServerVoip.com; ayudando así a personas y negocios a crear y desarrollar su Propia Empresa de Telefonía por Internet (VoIP) y de la mano con Alosip.com, para proveer de minutos para llamadas por internet.

Debido al crecimiento continuo de estos servicios, deciden formar su empresa y constituirse legalmente con el nombre: Matango Services Company Limited “ServiMatango C.A”.

Inicia sus operaciones en 2012 con el objetivo de proveer múltiples servicios a las personas y empresas para que puedan crear y desarrollar sus propios negocios por internet en cualquier lugar del mundo. Cabe mencionar que, el alquiler de servers con la plataforma VoipSwitch para implementar el servicio de llamadas por internet, es el principal eje de la compañía.

Kasatiaan
Jangji
Disiplin
Solidaritas
Tanggung jawab sosial
Kajembaran ati
Rasa ajen
Kasabaran
Coexistence
Lingkungan Kerja Sehat

Abdi, Franklin Matango:

“Kuring hayang némbongkeun compatriots mah, jadi suksés dina kahirupan teu kudu pindah ka nagara lain sarta nyicing di ditu ka nagara séjén. Di dieu di Ékuador atawa di nagara mana maranéhanana cicingan jeung drive, diajar, tekad jeung sumanget; jeung pamadegan sarua kahayang nu meunang lamun keur di luar Anjeun bisa ngahontal hal gedé”.

Abilities:

Voipswitch
Video Marketing
Web Marketing
Toko Online

S Wilujeng sumping ServiMatango.com: Papanggih Team kami

Urang tim profésional pohara dilatih jeung husus dina sagala rupa wewengkon: teknologi, software, pangwangunan, marketing, e-marketing, rarancang, pangrojong teknis jeung layanan palanggan jeung pangaweruh perlu papanggih requests service.

Nyadiakeun nasehat komprehensif, ngarupakeun nilai ditambahkeun nu ngajadikeun klien urang terus milih urang.

CEO cucumbers Franklin
Blog Andrea ServiMatango

Franklin Matango

CEO

Nelly Cucumbers

Programmer Web

Andrea Maldonado

Marketing jeung penjualan

Hello Kami Franklin Matango, I gawé di ServiMatango jeung ngahaturanan sorangan ka teu nulungan urang jeung usaha pikeun nyieun sarta ngamekarkeun bisnis online.

“I nawarkeun nasehat komprehensif ka individu jeung pausahaan dina nyiptakeun jeung ngamekarkeun bisnis internet”.

Baraya Kuring Nelly Matango, I gawé di ServiMatango jeung ngahaturanan sorangan ka teu nulungan urang jeung usaha pikeun nyieun sarta ngamekarkeun bisnis online.

“I ngatur jeung I ngadalikeun daya diperlukeun pikeun functioning ditangtoskeun tina bisnis internet”.

Baraya Kuring Andrea Maldonado, I gawé di ServiMatango jeung ngahaturanan sorangan ka teu nulungan urang jeung usaha pikeun nyieun sarta ngamekarkeun bisnis online.

“I nawarkeun nasehat komprehensif ka individu jeung pausahaan dina nyiptakeun jeung ngamekarkeun bisnis internet”.

ServiMatango Fernando Molina
blog Servimatango

Fernando Molina

Asisten Programmer

Jesenia Tequiz

Jelema nu nyieun rarancang

Angel Cedeño

Software pamekar

Baraya Kuring Fernando Molina, I gawé di ServiMatango jeung ngahaturanan sorangan ka teu nulungan urang jeung usaha pikeun nyieun sarta ngamekarkeun bisnis online.

“Disadiakeun consultancy téhnis specializing di bisnis internet”.

Hello Kami Jessenian Tequiz, I gawé di ServiMatango jeung ngahaturanan sorangan ka teu nulungan urang jeung usaha pikeun nyieun sarta ngamekarkeun bisnis online.

“Ngembangkeun bisnis online gagasan kreatif”.

Baraya Kuring Angel Cedeño, I gawé di ServiMatango jeung ngahaturanan sorangan ka teu nulungan urang jeung usaha pikeun nyieun sarta ngamekarkeun bisnis online.

“Pangwangunan Software ka ngajadikeun otomatis prosés bisnis online”.

Layanan urang: klik dieu