За нас:

Servimatango C.A. е компанија посветена на помагање на луѓето и бизнисите да се создаде и да развијат нивниот бизнис на интернет.

Ние сме компанија се ангажирани во бизнис преку интернет, со седиште во градот Ибара--Imbabura Еквадор. Ги фокусира своите активности за обезбедување на услуга за изнајмување посветен сервери за VoIP, хостинг, домен и други дигитални решенија за корисникот користење на веб-.

Ние стоиме зад нашите меѓународни конкуренти со инкорпорирање на иновативни карактеристики флексибилен и креативни услуги, во комбинација со персонализирана услуга, на тим од стручни работи, нашата одлична група на соработници, професионална техничка поддршка и висок квалитет на услуги за нашите клиенти.

Ние нудиме на нашите клиенти можност да се создаде и да се развијат успешни бизниси кои придонесуваат за економски раст преку обезбедување на интернет-услугите оптимална технолошкиот квалитет, поддржани од страна на најдобрите специјалисти во светот.

Зголемување на престиж и меѓународно признание за обезбедување на висок квалитет на услуги, во првите редови на инфраструктурата и исклучително за квалитет во услугата и обука на човечки талент.

Пред некое време во провинцијата Imbabura; две големи визионери Френклин и Нели одлучиле да одат за одлична идеја: "Докажете дека Ибара-во Еквадор може да направи големи нешта".

И така започна својата патот кон успехот: спроведување во 2008, услуга Изнајмување / изнајмување ServerVoip.com сервери; помагање на луѓето и бизнисите да се создаде и развие свој бизнис на интернет-телефонија (VoIP) и предавање со Alosip.com, да обезбеди минути за разговори преку интернет.

Се должи на континуираниот раст на овие услуги, одлучија да формираат неговата компанија и легално регистрирани на име: Matango Услуги Company Limited “ServiMatango C.A”.

Започна со работа во 2012 со цел да се обезбеди повеќе услуги на поединци и бизниси, така што тие може да се создаде и развие свој бизнис на интернет било каде во светот. Вреди да се одбележи дека, изнајмување на сервери со VoipSwitch платформа за спроведување на услугата за интернет повик, Тоа е столбот на компанијата.

Доверба
Посветеност
Дисциплина
Солидарност
Општествена одговорност
Интегритет
Почитување
Толеранција
Соживот
Здрава работна средина

Јас, Френклин Краставици:

“Сакам да покажам моите сонародници, за да бидат успешни во животот не треба да емигрираат во други земји. Тука во Еквадор или во земјата во која тие живеат со диск, студија, определување и ентузијазмот; со истите тие желба дека ќе го добиете кога сте надвор од вас може да се постигне големи работи”.

Способности:

Voipswitch
Видео Маркетинг
Веб маркетинг
Онлајн продавница

S Добредојдовте ServiMatango.com: Запознајте Нашиот тим

Ние сме тим од високо обучени и специјализирани професионалци во различни области: технологија, софтвер, развој, маркетинг, Е-маркетинг, дизајн, техничка поддршка и услуги на клиентите со потребните знаења да се исполнат барањата на услуги.

Даде опширни совети, е вредност која ја прави на нашите клиенти продолжи да не одберете нас.

Извршниот директор на краставици Френклин
Блог Андреа ServiMatango

Френклин Краставици

Извршен директор

Нели Краставици

Веб програмер

Андреа Малдонадо

Маркетинг и продажба

Здраво јас сум Френклин Matango, Јас соработувале во ServiMatango и јас се посвети на помагање на луѓето и бизнисите да се создаде и да се развие онлајн бизнис.

“Нудам опширни совети на поединци и компании во создавање и развој на интернет бизнис”.

Здраво, јас сум Нели Matango, Јас соработувале во ServiMatango и јас се посвети на помагање на луѓето и бизнисите да се создаде и да се развие онлајн бизнис.

“Јас управуваат и да го контролираат ресурсите неопходни за правилно функционирање на интернет бизнис”.

Здраво, јас сум Андреа Малдонадо, Јас соработувале во ServiMatango и јас се посвети на помагање на луѓето и бизнисите да се создаде и да се развие онлајн бизнис.

“Нудам опширни совети на поединци и компании во создавање и развој на интернет бизнис”.

ServiMatango Фернандо Молина
блог Servimatango

Фернандо Молина

Асистент Софтвер

Jesenia Tequiz

Дизајнер

Ангел Cedeño

Развивач на софтвер

Здраво, јас сум Фернандо Молина, Јас соработувале во ServiMatango и јас се посвети на помагање на луѓето и бизнисите да се создаде и да се развие онлајн бизнис.

“Обезбеди техничка консултантски услуги од областа на Интернет бизнис”.

Здраво јас сум Jessenian Tequiz, Јас соработувале во ServiMatango и јас се посвети на помагање на луѓето и бизнисите да се создаде и да се развие онлајн бизнис.

“Развијат креативните идеи онлајн бизнис”.

Здраво, јас сум ангел Cedeño, Јас соработувале во ServiMatango и јас се посвети на помагање на луѓето и бизнисите да се создаде и да се развие онлајн бизнис.

“Развој на софтвер да ги автоматизира бизнис процесите онлајн”.

Нашите услуги: кликнете тука