Prakawis kita:

Servimatango C.A. wis perusahaan darmabakti kanggo ngewangi wong lan bisnis kanggo nggawe lan berkembang bisnis online.

We are a company engaged in bisnis liwat internet karo markas ing kutha Ibarra-Imbabura-Ecuador. Fokus sawijining aktivitas ing nyediakake layanan rental darmabakti server kanggo VoIP, hosting, domain lan solusi digital kanggo pengguna nggunakake Web.

Kita ngadeg dening peserta internasional kita dening gabungke layanan inovatif fitur fleksibel lan kreatif, digabungake karo layanan pribadi, tim karya sing spesialisasine, grup banget kita kolaborator, technical support profesional lan layanan kualitas tinggi kanggo kita pelanggan.

We offer kita pelanggan kesempatan kanggo nggawe lan berkembang bisnis sukses sing kontribusi kanggo ekonomi wutah liwat panentu layanan Internet internasional kualitas teknologi optimal, digawe dening specialists paling apik ing donya.

Nambah Prestige lan pangenalan internasional kanggo panentu layanan kualitas tinggi, ing ngarep infrastruktur lan pinunjul kanggo keunggulan ing layanan lan latihan saka bakat manungsa.

Sawetara wektu kepungkur ing provinsi Imbabura; loro visionaries gedhe Franklin lan Nelly mutusaké kanggo pindhah kanggo idea gedhe: "Buktikan sing Ibarra-Ecuador bisa nindakake prakara kang gedhe".

Lan supaya wiwit dalan sing kanggo sukses: penerapan ing 2008, layanan Sale / rental ServerVoip.com server; ngewangi wong lan bisnis kanggo nggawe lan berkembang dhewe Telephony Internet bisnis (VoIP) lan ngulungake karo Alosip.com, kanggo nyedhiyani menit kanggo telpon liwat internet.

Amarga ing wutah terus layanan iki, mutusaké kanggo mbentuk perusahaan lan sah kedhaftar jeneng: Matango Company Limited “ServiMatango C.A”.

Operasi diwiwiti ing 2012 karo Yahoo nyediakake kaping layanan kanggo individu lan bisnis supaya padha bisa nggawe lan berkembang bisnis internet dhewe ngendi wae ing donya. Punika ngremenaken sing, nyewakake server karo platform VoipSwitch kanggo ngleksanakake layanan panggilan Internet, Iku penyangga perusahaan.

Kasetyan
Prasetya
Disiplin
Roso seduluran
Tanggung Jawab Sosial
Integritas
Bab
Toleransi
Coexistence
Lingkungan Pakaryan sehat

Aku, Franklin Cucumbers:

“Aku pengin nuduhake compatriots sandi, dadi sukses ing urip ora perlu kanggo emigrasi menyang negara liyane. Kene di Ekuador utawa ing negara ngendi padha manggon karo drive, sinau, netepake lan semangat; karo sing padha kepinginan sing njaluk nalika sampeyan lagi ana njaban kowe bisa entuk iku gedhe”.

Kabisan:

VoipSwitch
Video Marketing
Web Marketing
Toko online

S Welcome to ServiMatango.com: Meet Team Kita

We are a tim profesional Highly dilatih lan specialized ing macem-macem wilayah: teknologi, lunak, pembangunan, marketing, e-marketing, diseño, technical support lan layanan customer karo kawruh perlu kanggo ketemu panjalukan layanan.

Nyedhiyani saran lengkap, punika Nilai ditambahaké sing ndadekake kita klien terus milih kita.

CEO cucumbers Franklin
Blog Andrea ServiMatango

Franklin Cucumbers

CEO

Nelly Cucumbers

Programmer Web

Andrea Maldonado

Marketing and Sales

Hello Aku Franklin Matango, Aku kolaborasi ing ServiMatango lan ngaturake aku ngewangi wong lan bisnis kanggo nggawe lan berkembang bisnis online.

“Aku kurban saran lengkap kanggo individu lan perusahaan ing nggawe lan ngembangaken bisnis internet”.

Woy aku Nelly Matango, Aku kolaborasi ing ServiMatango lan ngaturake aku ngewangi wong lan bisnis kanggo nggawe lan berkembang bisnis online.

“Aku ngatur lan aku ngontrol sumber perlu kanggo fungsi suwene bisnis internet”.

Woy aku Andrea Maldonado, Aku kolaborasi ing ServiMatango lan ngaturake aku ngewangi wong lan bisnis kanggo nggawe lan berkembang bisnis online.

“Aku kurban saran lengkap kanggo individu lan perusahaan ing nggawe lan ngembangaken bisnis internet”.

ServiMatango Fernando Molina
blog Servimatango

Fernando Molina

Asisten Programmer

Jesenia Tequiz

Designer

Angel Cedeño

Software Developer

Woy aku Fernando Molina, Aku kolaborasi ing ServiMatango lan ngaturake aku ngewangi wong lan bisnis kanggo nggawe lan berkembang bisnis online.

“Kasedhiya konsultasi technical spesialisasine ing bisnis internet”.

Hello Aku Jessenian Tequiz, Aku kolaborasi ing ServiMatango lan ngaturake aku ngewangi wong lan bisnis kanggo nggawe lan berkembang bisnis online.

“Berkembang bisnis online gagasan Creative”.

Woy aku Angel Cedeño, Aku kolaborasi ing ServiMatango lan ngaturake aku ngewangi wong lan bisnis kanggo nggawe lan berkembang bisnis online.

“Software Development otomatis pangolahan bisnis online”.

Layanan kita: klik kene