Rreth Nesh:

Servimatango C.A. është një kompani e përkushtuar për të ndihmuar njerëzit dhe bizneset për të krijuar dhe zhvilluar bizneset e tyre në internet.

Ne jemi një kompani e angazhuar në biznesin nëpërmjet internetit me seli në qytetin e Ibarra-Imbabura-Ekuador. Fokusohet aktivitetet e saj në ofrimin e shërbimit me qira servera të dedikuar për VoIP, hosting, domain dhe zgjidhje të tjera digjitale për përdoruesit duke përdorur Web.

Ne qëndrojmë me konkurrentët tanë ndërkombëtarë duke përfshirë shërbimet karakteristika të reja fleksibile dhe kreative, kombinuar me shërbimin e personalizuar, një ekip i punës të specializuara, grupi ynë i shkëlqyer i bashkëpunëtorëve, mbështetje profesionale teknike dhe shërbim me cilësi të lartë për klientët tanë.

Ne ofrojmë klientëve tanë mundësinë për të krijuar dhe zhvilluar biznese të suksesshme që kontribuojnë në rritjen ekonomike përmes ofrimit të shërbimeve ndërkombëtare të internetit me cilësi optimale teknologjike, mbështetur nga specialistët më të mirë në botë.

Rritja e prestigjin dhe njohjen ndërkombëtare për ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë, në ballë të infrastrukturës dhe të shquar për përsosmëri në shërbim dhe trajnimin e talenteve të njeriut.

Disa kohë më parë në krahinën e Imbabura; Dy largpames mëdha Franklin dhe Nelly vendosi të shkojë për një ide e madhe: "Provojë se Ibarra-Ekuador mund të bëjmë gjëra të mëdha".

Dhe kështu filloi rrugën e tyre drejt suksesit: zbatimin në 2008, shërbimit Serverat Qira / qira ServerVoip.com; ndihmuar njerëzit dhe bizneset për të krijuar dhe zhvilluar vetë Telefonia e tyre në Internet biznes (VoIP) dhe dora me Alosip.com, të sigurojë minuta për thirrjet në lidhje me internet.

Për shkak të rritjes së vazhdueshme të këtyre shërbimeve, vendosur për të formuar kompaninë e tij dhe ligjërisht të regjistruar emrin: Matango Shërbime Company Limited “ServiMatango C.A”.

Operacionet e hapura në 2012 me qëllim të ofrimit të shërbimeve të shumta për individët dhe bizneset në mënyrë që ata të mund të krijojnë dhe të zhvillojnë biznesin e tyre në internet kudo në botë. Vlen të përmendet se, marrë me qera serverat me platformë VoipSwitch për implementimin e shërbimit të quajtur Internet, Ajo është shtylla kurrizore e kompanisë.

Besnikëri
Angazhim
Disiplinë
Solidaritet
përgjegjësia sociale
Ndershmëri
Respekt
Tolerancë
Bashkëjetesë
Shëndetshme Mjedisi i punës

Unë, Franklin Trangujve:

“Unë dua të tregoj bashkëatdhetarët e mia, të jetë i suksesshëm në jetë nuk duhet të emigrojnë në vende të tjera. Këtu në Ekuador, ose në vendin ku ata banojnë me makinë, studim, vendosmëri dhe entuziazëm; me ato njëjtën dëshirë që ju të merrni kur ju jeni jashtë ju mund të arrijë gjëra të mëdha”.

Aftësitë:

VoipSwitch
Video Marketing
Web Marketing
Dyqan online

S Mirë se vini në ServiMatango.com: Njihuni ekipit tonë

Ne jemi një ekip profesionistësh shumë të trajnuar dhe të specializuar në fusha të ndryshme: teknologji, program, zhvillim, marketing, e-marketing, Dizajni, mbështetje teknike dhe shërbimi ndaj klientit me njohuritë e nevojshme për të përmbushur kërkesat e shërbimit.

Ofrojë këshilla gjithëpërfshirëse, është vlera e shtuar që e bën klientët tanë të vazhdojnë për të zgjedhur ne.

Trangujve Franklin CEO
Blog Andrea ServiMatango

Franklin Trangujve

CEO

Nelly Trangujve

Web programues

Andrea Maldonado

Marketing dhe Shitje

Përshëndetje Unë jam Franklin Matango, Kam bashkëpunuar në ServiMatango dhe kushtoj veten për të ndihmuar njerëzit dhe bizneset për të krijuar dhe zhvilluar biznesin në internet.

“Unë ofroj këshilla gjithëpërfshirëse për individët dhe kompanitë në krijimin dhe zhvillimin e biznesit në internet”.

Hi Unë jam Nelly Matango, Kam bashkëpunuar në ServiMatango dhe kushtoj veten për të ndihmuar njerëzit dhe bizneset për të krijuar dhe zhvilluar biznesin në internet.

“I menaxhuar dhe kontrolluar burimet e nevojshme për funksionimin e duhur të biznesit në internet”.

Hi Unë jam Andrea Maldonado, Kam bashkëpunuar në ServiMatango dhe kushtoj veten për të ndihmuar njerëzit dhe bizneset për të krijuar dhe zhvilluar biznesin në internet.

“Unë ofroj këshilla gjithëpërfshirëse për individët dhe kompanitë në krijimin dhe zhvillimin e biznesit në internet”.

ServiMatango Fernando Molina
blog Servimatango

Fernando Molina

Asistent Programmer

Jesenia Tequiz

Projektues

Angel CEDENO

Software Developer

Hi Unë jam Fernando Molina, Kam bashkëpunuar në ServiMatango dhe kushtoj veten për të ndihmuar njerëzit dhe bizneset për të krijuar dhe zhvilluar biznesin në internet.

“Dhënë konsulencë teknike të specializuar në biznes në internet”.

Përshëndetje Unë jam Jessenian Tequiz, Kam bashkëpunuar në ServiMatango dhe kushtoj veten për të ndihmuar njerëzit dhe bizneset për të krijuar dhe zhvilluar biznesin në internet.

“Zhvillojnë idetë kreative biznes online”.

Hi Unë jam Angel CEDENO, Kam bashkëpunuar në ServiMatango dhe kushtoj veten për të ndihmuar njerëzit dhe bizneset për të krijuar dhe zhvilluar biznesin në internet.

“Software zhvillimit të Automate proceset e biznesit në internet”.

Shërbimet tona: klikoni këtu